PRomotion senaste nr
Start|Om tidningen|Annonsera|Tipsa oss|Kontakta oss|Platsannonser
Annonser

Vad jobbar vår bransch med egentligen?

VAD JOBBAR VÅR BRANSCH MED? Vad erbjuder vi? Produktmedia, promotion- reklam- profilprodukter, profilreklam, give-aways, presentreklam, profilmedia, företagsreklam, brand items, mercandisheprodukter. Listan på begrepp är lång. Tillsammans med många arbetar vi på PRomotion med att ta bort ordet presentreklam. Det är inga presenter, det är produkter som förmedlar budskap. Att mottagaren inte betalar är inte samma sak som att det är en present.

Att våra politiker inte ser det som vilken marknadsföringskanal som helst bottnar sannolikt i att vi säger ordet present. Därav får vi aldrig högre avdragsbelopp och kommer fortsätta slåss med skatteverket om skattemässig avdragsrätt. Bolaget skall ju inte syssla med presentutdelning säger skatteverket. En annonskampanj för några miljoner i en rosa tidning är okej.

ALLT FLER KONSUMENTER HANDLAR VIA NÄTET från Kina.

Låga priser inklusive frakt gör att PostNord tar emot cirka 100 000 försändelser per dag. Förklaringen med billig frakt ligger i det internationella postsystemet med rötter från 1874. Då var Kina ett utvecklingsland som genom subventioner behövde hjälp med att få igång sin postverksamhet. Även företag i Sverige som skall handla julgåvor till anställda börjar importera själva. Det tuffar till sig för återförsäljarna i profil- och promotionbranschen beroende på vilken inriktning man valt. Tidningen PRomotion har sedan något år tillbaka erbjudit annonsörer Content Marketing som är ett medel inom marknadsförings- och kommunikationsbranschen. Det syftar på att med en smart strategi och redaktionell ton skapa ett kommunikationsinnehåll som attraherar målgruppen. Då vi inte sysslar med granskande journalistik utan snarare med allmän företagsinformation ser vi inte att det krockar med något regelverk. Vi förbehåller oss rätten att tillsammans med uppdragsgivaren justera i texten.

BÄSTA SOMMAREN PÅ LÄNGE.

Massor av regn = bra för gräsmattan och så slapp jag måla som jag tycker är tråkigt. Jag har gjort många småprojekt i vår stuga mellan regnskurarna. Haft två vattenläckor som jag helt på egen hand lyckats laga. Den förre ägaren hittade på egna lösningar som inte alltid var de smartaste. Parade ihop el-ledningsrör med vattenrör och silvertejp. Mycket vatten har runnit ut i marken genom åren. Han använde också jordkabeln (gul-grön) som ledare av ström. Elektrikern studsade en halv meter bak när han rörde den. Tur jag stod vid sidan om. Har inte heller vant mig vid den nya grillen som min sambo Carina kom släpandes med före sommaren. Det var inte bättre förr men det är sämre nu.

Om man ska tro mannen har kvinnan ingen omdömesförmåga utom när hon har visat sig klok nog att välja honom till man. Jacques Tati


Tore Lindfors 0704-912465

[Flash]