PRomotion senaste nr
Start|Om tidningen|Annonsera|Tipsa oss|Kontakta oss|Platsannonser
Annonser

Superföretaget Molind vill vara bäst

Molind AB är ett av profilbranschens snabbast växande företag som idag omsätter ca 40 miljoner kronor. I november blev de utsedda till Superföretag av Veckans affärer och Bisnode och samma månad slog de nytt försäljningsrekord.

- Vi satsar rejält på att vara det bästa alternativet för våra kunder. Men vi satsar också på att ha bra leverantörer samt vara en riktigt bra arbetsgivare för våra anställda. Då vi tillbringar så mycket tid på våra arbeten måste vi även se till att det är en bra miljö att vistas i, säger Göran Molin, vd Molind.

Torsdagen den 12 oktober invigde företaget sina nya lokaler på Ynglingagatan som ligger ett stenkast från Odenplan i Stockholm. Cirka 250 st gäster dök upp och det var full fart hela kvällen.

Trots att eventet krockade med Rolling Stones konserten som var samma kväll kom Superföretaget Molind vill vara bäst som sagt över 250 personer och bidrog med härlig stämning som gjorde kvällen oförglömlig.

- Vi vill passa på att tacka våra Leverantörer, kunder samt samarbetspartners för en oförglömlig kväll, hälsar vd Göran Molin.

FAKTA: För att komma med i rankingen på Veckans Affärs Superföretagslista krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. Endast en promille av de svenska företagen lever upp till kraven. Antalet som kvalade in på listan 2016 var 580 företag.
[Flash]