PRomotion senaste nr
Start|Om tidningen|Annonsera|Tipsa oss|Kontakta oss|Platsannonser
Annonser

Danska promotionmässan växer

Den danska promotionmässan som går under namnet MYVENDOFAIR växer. Den 6 och 7 mars 2019 öppnar dörrarna till mässan i Odense, Danmark.

Odense ligger på ön Fyn som ligger mellan Själland och Jylland. Odense ligger cirka 20 mil från Köpenhamn. Över 100 utställare fanns på plats på mässan i mars 2018 som arrangerades för tredje året. Den tidigare profilmässan arrangerades av Profilgruppen i Danmark. Efter sammanslagning med mässan Formland (motsvarande Formex i Sverige) försvann den i mängen av krukor, prydnadsföremål med mera och besökarna svek profildelen. Som svensk återförsäljare kan det vara väl värt att besöka den danska promotionmässan och på så sätt kanske hitta intressanta leverantörer.

NÅGRA RÖSTER FRÅN UTSTÄLLARNA

- Vi är mycket nöjda med vårt deltagande på på Myvendo Fair i 2018. Montern var välbesökt båda dagarna av såväl befintliga som nya kunder. Mässan har helt klart infriat våra förväntningar och vi kommer ävan att ställa ut 2019, säger Morten Nielsen, Sales Manager Scandinavia, Tee Jays A/S - Jag tycker att Myvendo är en av de bäst organiserade mässorna. Det är inte bara en fackmässa utan en fantastisk plattform där branschen får nya idéer, inspiration under gemytliga former, säger Rony Benattia, BIC Graphic Europé- Allt fungerade bra på Myvendo Fair, både innan och under mässan.

Det är viktigt för ID® att vara på plats där branschen träffas och det vill vi fortsätta vara framöver också, förklarar Hans Henrik Kærgaard , Managing Director, ID.

- Falk&Ross har deltagit två gånger på mässan och vi har hittill varit mycket nöjda med organisationen samt Ole Larsen och hans team. Mässan har en trevlig atmosfär där besökare och utställare träffas under utmärkta förhållanden. Dessutom är det geografiska läget gynnsamt för alla, vilket också märks på det ökande antalet besökare. Vi kommer definitivt att delta även nästa år, säger Pia Gyrulf, Falk&Ross.
[Flash]