PRomotion senaste nr
Start|Om tidningen|Annonsera|Tipsa oss|Kontakta oss|Platsannonser
Annonser

Blockpolitik eller blockering?

NU VÄNTAR EN POLITISK SPÄNNANDE FRAMTID. Från blockpolitik till blockeringspolitik. I skrivande stund, dagen efter valet, verkar det som om vi inte har en samlad kraftfull regering. Detta är varken bra för landet, valutan eller näringslivet. Oavsett vem som leder landet är det viktigt att företag och företagaren vet vad som gäller. Osäkerhet skapar bara förvirring och risk att man bara sitter still och inte gör någonting framtidsorienterat.

GAMLA FINANSMINISTRAR VARNAR

för att "Finansiell härdsmälta är på väg". Ett globalt handelskrig, ett EU som faller samman efter brexit eller en djup skuldkris i Kina? Det finns gott om krishärdar som kan utvecklas till nästa finansiella härdsmälta - tio år efter den värsta finanskrisen sedan 1930-talet. När de sitter vid makten så är allt guld och gröna skogar men när de lämnar sitt ämbete så blir allt svart. Alla som deltar i handel vet att det blir hög- respektive lågkonjunktur i olika cykler. Att som företagare parera ur ekonomiskt perspektiv är svårt. Inköpen i profil- och promotion-branschen tar ofta stryk när det borde vara tvärs om med satsning på marknadsföring.

GDPR (GENERAL DATA PROTECTION REGULATION)

var en lag som skrämde nästan livet av alla småföretagare. Visst har det blivit lite krångligare men ha koll på dina mottagare så är det inga större problem. Vill de inte ha information från er så acceptera det. En intressant upptäckt är att jag inte svarade på ett flertal mail där man uppgav att jag aktivt skulle säga ja till information annars stryks man. Plötsligt har väl dessa vaknat till liv och insett att de tappat många mottagare. Har fått nya mail från dem där de nu vill att jag skall säga till om jag inte vill ha info. Många av dessa marknadsförare har otur när de tänker.

BLEV SNUVAD PÅ ETT ANTAL GRILLNINGAR

i somras när det var grillförbud. Eftersom det var så varmt gick ölen åt i alla fall. Den varma sommaren gjorde att jag slapp många uppgifter. För varmt för att måla, snickra och klippa häck. Inget gräs växte som skulle klippas var och varann dag. Förra sommaren regnade det så mycket att det inte gick att måla, snickra och klippa häck. Livet är härligt i sommarstugan även om några bräder borde bytas eller målas. Kanske nästa sommar. Barnen (Erik 21 och Malin 22 år) borde vara klara för att läras upp. Får väl hota dem med att vi säljer stugan om de inte hjälper sin "gamle" far. På så sätt löser jag alla arbetsuppgifter.

 

Det finns tre perioder i livet: ungdomen, medelåldern
och "vad du ser pigg ut".
Nelson Rockefeller

Det finns tre perioder i livet: ungdomen, medelåldern och "vad du ser pigg ut".  Nelson Rockefeller

 


Tore Lindfors 0704-912465

[Flash]