PRomotion senaste nr
Start|Om tidningen|Annonsera|Tipsa oss|Kontakta oss|Platsannonser
Annonser

Granskning och rannsakning

En återförsäljare i Jönköping misstänks för brott med anledning av detta. Mer om detta i separat artikel på sidan 8. Personligen anser jag att om en handlare fått relevant information och försäkran från leverantör att produkten följer alla förordningar så är det orimligt att de skall ta ansvaret för något de inte kan kontrollera, utan att lämna in alla produkter för test. All handel med produkter skulle i princip kollapsa. SBPR, Svensk Branschförening Profil- och Reklamartiklar har engagerat sig i fallet. Det har sällan varit så viktigt att vara medlem i en branschförening som nu.

EN ANNAN PRODUKT SOM GRANSKAS

är ballonger. Syftet är att minska nedskräpning och miljöpåverkan. Kanske det skall förbjudas eller vart fall plastpinnen som brukar hålla upp ballongen. Ett leksaksdirektiv förbjuder alla möjliga alternativ, träpinnar, bambupinnar, stålpinnar och så vidare. Allt kan ju skada barn så snart är det väl enklare att förbjuda barn. Separat artikel på sidan 6.

DET ÅTERVUNNA PLAGGET BLEV ÅRETS JULKLAPP 2018.

Blev först skeptisk. Såg framför mig slå in paket med gamla kläder som inte skulle göra barnen glada. Men i motiveringen stod det också "plagg helt eller delvis tillverkade av återvunna material" så blir det annorlunda. Jag tillhör dem som lever bra och i visst överflöd. Gjorde garderobsrensning för ett tag sedan. Hittade både byxor och någon tröja med prislappen kvar. Slog in dem och lade under granen till mig själv. Blev "jätteförvånad" och undrade vem som köpt dem. Återvinning!

I FÖRRA NUMRET SKREV JAG,

strax före valet att risken fanns att vi gick från blockpolitik till blockeringspolitik. Ibland vill jag inte få rätt. Visste ni att alla chefer på Jämställdhetsmyndigheten är kvinnor!! Kommentarer överflödiga. VI HAR BÖRJAT PÅ GYM (Carina och undertecknad). Tanken är att vi skall träna två gånger i veckan. Det var några "gamla" gubbar, i min ålder, i huset som försökte förmedla att vi såg ut som några degklumpar och kunde hänga med dem på gym. De frågade sedan om jag tyckte det var kul!!! Korkad fråga. Men det är väl bara att fortsätta.

NU ÖVER 5 MILJONER

sökningar på vår söksida promotionprodukter.se. Wow!

 

Igår kväll smidde jag planer, i morse gjorde jag som vanligt." Kinesiskt ordspråk.
[Flash]