PRomotion senaste nr
Start|Om tidningen|Annonsera|Tipsa oss|Kontakta oss|Platsannonser
Annonser

Utvecklingen fortsätter på Unitedprofile

I början av 2023 köpte Unitedprofile det gamla Folkets hus i Djurås med anor från 1912, och efter en omfattande men respektfull renovering har man nu flyttat in. Dansgolvet har blivit ett välplanerat kontorslandskap, scenen ett inglasat mötesrum och balkongen en fokuszon.

- Vi har länge letat efter nya större lokaler, säger Alexander Giers, VD, och den här lösningen blev rätt på så många olika sätt: den lokala anknytningen, något vi kan göra till vårt eget och en plats som inbjuder till snabbare lösningar och mer samarbete mellan avdelningarna. Utvecklingen går fort inom Unitedprofile och för att på bästa sätt nå ut med informationen har vi skapat en ny kommunikationstjänst, en viktig satsning främst på den externa kommunikationen. Unitedprofile har sedan starten 2010 vuxit till att bli Nordens största e-handelsplattform inom försäljning av profil, kontors- och yrkesprodukter.

Genom att använda plattformen sparar leverantörer och återförsäljare både tid och resurser och kan fokusera på att skapa gynnsamma affärer. Med fler än 110 anslutna leverantörer, 400+ varumärken och 600 000+ artiklar har de digitaliserat B2Bbranschen i Norden. Utvecklingen fortsätter på Unitedprofile Plattformen har helt och fullt förändrat branschen inom, reklam- och profilprodukter, yrkeskläder och personlig skyddsutrustning samt kontor och förbrukning. Idag finns omkring 500 återförsäljare i alltifrån specialister inom visst segment till större totalleverantörer med försäljning inom alla kategorier. Gemensamt har de den konkurrenskraft som Unitedprofile erbjuder. Branschens största sortiment inom profil, yrke samt kontor. Egen webbshop. Snabb sökmotor och filtrering. Alltid uppdaterade priser och produkter. Därutöver finns offertverktyg som smidigt hanterar alla utmaningar med till exempel stafflade priser, tryckteknik, färgval och gravyr. Det vill säga, en helhetslösning helt anpassad efter branschen.