PRomotion senaste nr
Start|Om tidningen|Annonsera|Tipsa oss|Kontakta oss|Platsannonser
Annonser

Innehåll

I branschtidningen PRomotion kan du läsa om nyheter och händelser som direkt eller indirekt påverkar din verksamhet. Du får inspiration och uppslag till nya djärva kampanjer och sist men inte minst får du en kanal att själv göra din stämma hörd!

Målgrupp

Återförsäljare av profil- och yrkeskläder, promotionartiklar, presentreklam, brodyr, transfer, screen, tryck- och märkutrustning.

Upplaga

Branschtidningen PRomotion kommer ut fyra gånger per år och har en tryckt upplaga på 2 800 exemplar per nummer. Digital version mailas till över 14500 branschrelaterade personer och läggs även ut här på hemsidan.

Idag den ledande branschtidningen…

Branschtidningen PRomotion är den ledande publikationen i profil-
och promotionbranschen som årligen förmedlar köp i slutkundsskedet för cirka 10 miljarder kronor.

...som började som annonsblad 1996

PRomotion har utvecklats från ett annonsblad till en renodlad branschtidning på kort tid. I början av 1996 hette annonsbladet Screen & PRomotion och var en trycksak på 4 sidor i svart/vitt. När vi 1997 började planera inför en branschmässa insåg vi att det gällde att göra en läsvärd tidning för att på sätt kunna kommunicera med branschens aktörer. 2001 tog vi bort ordet Screen och ansökte om utgivningsbevis för periodisk skrift under namnet PRomotion. Då vi även var initiativtagare till branschmässan var det naturligt att döpa mässan till PRomotion Expo.
I samband med den första mässan januari 2002 utsågs vi av alla branschaktörer till en officiell branschtidning.