PRomotion senaste nr
Start|Om tidningen|Annonsera|Tipsa oss|Kontakta oss|Platsannonser
Annonser

6 mässor – 1 event

Nu ser det äntligen ut att mässorna kommer att bli av. Covidtider har gjort att evenemanget har skjutits upp ett flertal gånger men den 20-21 april är det dags. Det är Nordic Live Expo AB som står för arrangörskapet.

De har sex olika mässor under samma tak och tid på Kistamässan i Stockholm. Projektet är nytt och genom att föra samman olika inriktningar anser man sig att kunna få en publik som ser fördelen i det breda utbudet. De olika mässorna är Profil & Promotion, Mark Tech Expo, Retail Tech, e-commerce Expo, möten och event samt Event Production. Profil & promotion riktar sig till slutkunder såsom marknadschefer, kommunikationschefer, eventansvariga med flera. Utställarna visar metoder, produkter och lösningar som utvecklar och effektiviserar inköparnas profil- och presentstrategi. Här får besökarna möjlighet att ta del av moderna och annorlunda sätt att skapa profilreklam på och träffa många olika leverantörer under ett och samma tak. Det finns även möjligheter att skapa nya samarbeten och inspireras till nya metoder.

HÅLLBARHETSANSVAR VIKTIGT I en tid präglad av hållbarhetsansvar och hållbarhetskommunikation måste branschen anpassa sig för att möta dessa nya krav. Profil & Promotion har hållbarhet som sitt stora fokusområde och besökarna kan hitta vägar att kommunicera sitt varumärke på ett sätt som möter konsumenternas krav på ett hållbarhetsansvar.

På utställarlistan hittar vi företag från profil- & promotionsidan såsom Acg, Add Value, Aplareds, Idé house of brands, Master design, Swagg, Triffiq, Wackes med flera.

Dean Lax, vd på Swagg säger - Profil och Promotion är första mässan som vi deltar i på 15 år och vi ser att vårt deltagande kommer gynna oss såväl som nya beställare, då det ger en synergi i spjutspetskompetens för marknaden. Vi på Swagg har sammanlagt 100 års erfarenhet inom marketing och externa lösningar och nu är tiden inne för oss att öppna upp oss för en helt ny marknad. Vi vet att vi är rätt partner men de har inte hittat till oss tidigare. Företaget är ett 30-årigt familjeföretag som arbetar med egen svensktillverkad produktion inom sömnad, broderi och tryck.

På mässan kommer även ett stort utbud av olika föreläsningar, konferenser att genomföras. Mark Tech Expo vägleder dig och ditt team in i framtidens marknadsföring. Retail TECH vägleder dig till nya möjligheter, metoder och helt ny teknik. Här finns svaren på hur den digitala revolutionen blir en affärsfördel som genererar nya intäkter och fler kunder. e-Commerce Expo ger vägledning i det enorma utbudet av ny teknologi som kan vara svårt att navigera sig i. Möten & Events kommer att vara fylld med upplevelser, inspiration och energi för dig som inköpare av tjänster och produkter inom eventindustrin. Event Production är platsen där leverantörer av digitala och tekniska lösningar till eventindustrin samlas.

Profil & Promotion har hållbarhet som sitt stora fokusområde.